کجری یا کیچری یکى از غذاهای معروف هند
سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۲۸ ب.ظ
مواد ثابت ، گشنیز ساطوری شده ،ادویه ، پیاز و سیر
برنج ٤پیمانه پلوپزتن ماهی یک عدد ٢٠٠گرمى
سیر دو حبه ساطوری
٤.پیاز متوسط یک عدد ساطورى شده
٥.گشنیز یک دسته کوچک ساطوری شده برای روى برنج
٦.زرچوبه دو قاشق چایخوری
٧.ادویه کارى یک قاشق غذاهوری
٨.گرد لیمو یک قاشق غذاخوری
٩.ماست ساده ١٠٠ گرم من ٥٠ گرم ریختم
نمک وفلفل قرمز به میزان لازم
کره ٣٠ گرم ٢ ق غ
روغن مایع ٤ ق غ
تخم مرغ آب پز ١ عدد در صورت دلخواه چون در هند روی این برنج تخم مرغ پخت میگذارند گوجه نگیینی خورد شده ٣ عدد
طرز تهیه
پیاز وسیر با کره ٥ دقیقهتفت میدهیم زرد جوب وادویه کاری وکوجه های نگینی اضافه کرد وبا بیاز وسیر تفت میدهیم ووقتی مواد اب انداخت برنج را که از قبل خیس کردهایم اب ان را ریخت وبه مواد اضافه میکنیم وگرد لیم ورغن وماست را کمی میزنیم وبه مواد اضافه کرد وسپس مقدار یک لیوان اب روی برنج میریزیم تا اب روی برنج را بگیرد وخوب مخلوط کرده تن ماهی باز کرد وبا چنگال ریش ریش کرد وبه برنج اضافه میکنم وبرنج که ابش جمع شد درب قابلم را گذاشت تا برنج دم بکشد وسپس در دیس کشید وبا گشنیز ساطوری شده وتخم مرغ پخت تزیین میکنیم
دراصل این غذا با تیکه های سرخ شده فیله های ماهی طبخ میکن
۹۴/۰۶/۰۳