آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

کجری یا کیچری یکى از غذاهای معروف هند

سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۲۸ ب.ظ

مواد ثابت ، گشنیز ساطوری شده ،ادویه ، پیاز و سیر

برنج ٤پیمانه پلوپز
تن ماهی یک عدد ٢٠٠گرمى
سیر دو حبه ساطوری
٤.پیاز متوسط یک عدد ساطورى شده
٥.گشنیز یک دسته کوچک ساطوری شده برای روى برنج
٦.زرچوبه دو قاشق چایخوری
٧.ادویه کارى یک قاشق غذاهوری
٨.گرد لیمو یک قاشق غذاخوری
٩.ماست ساده ١٠٠ گرم من ٥٠ گرم ریختم 
نمک وفلفل قرمز به میزان لازم 
کره ٣٠ گرم ٢ ق غ 
روغن مایع ٤ ق غ 
تخم مرغ آب پز ١ عدد در صورت دلخواه چون در هند روی این برنج تخم مرغ پخت میگذارند گوجه نگیینی خورد شده ٣ عدد 
طرز تهیه 
پیاز وسیر با کره ٥ دقیقهتفت میدهیم زرد جوب وادویه کاری وکوجه های نگینی اضافه کرد وبا بیاز وسیر تفت میدهیم ووقتی مواد اب انداخت برنج را که از قبل خیس کردهایم اب ان را ریخت وبه مواد اضافه میکنیم وگرد لیم ورغن وماست را کمی میزنیم وبه مواد اضافه کرد وسپس مقدار یک لیوان اب روی برنج میریزیم تا اب روی برنج را بگیرد وخوب مخلوط کرده تن ماهی باز کرد وبا چنگال ریش ریش کرد وبه برنج اضافه میکنم وبرنج که ابش جمع شد درب قابلم را گذاشت تا برنج دم بکشد وسپس در دیس کشید وبا گشنیز ساطوری شده وتخم مرغ پخت تزیین میکنیم 
دراصل این غذا با تیکه های سرخ شده فیله های ماهی طبخ میکن
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۳
akram torabi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی