آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

آش غوره غوره

چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۲ ق.ظ

اش غوره غوره 

غوره نیم کیلو 

نخود یک لیوان  خام 

عدس کرمانشاهی در صورت نداشتن عدس پلویی نیم لیوان  خام  ویا  اگر ندارید نریزید ولی بهتر عدس آشی محلی باشد 

رشته آشی مقداری 

پیاز داغ به مقدار لازم هم برای تزیین وبرای داخل اش   

ونمک وزرد چوب به مقدار لازم 

 طرز تهیه     


نخود خیس کرده  ودر قابلم نخود وعدس هر کدام جدا اول میبزیم وبعد از پخت مخلوط کرد  پخت شود وسپس بعد از پخت رشته وغوره را اضافه کرده وپیاز داغ با مقداری زرد جوب تفت میدهیم تا خامی زرد چوب گرفت شود مقداری داخل مواد ریخت ونمک  اضافه کرد وقتی رشته ها پخت شد اش اماده برای سرو درءظرف مورد نظر میریزی وری ان را با پیاز داغ تزیین میکنید 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۴
akram torabi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی