آش غوره غوره
چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۲ ق.ظ
اش غوره غوره
غوره نیم کیلو
نخود یک لیوان خام
عدس کرمانشاهی در صورت نداشتن عدس پلویی نیم لیوان خام ویا اگر ندارید نریزید ولی بهتر عدس آشی محلی باشد
رشته آشی مقداری
پیاز داغ به مقدار لازم هم برای تزیین وبرای داخل اش
ونمک وزرد چوب به مقدار لازم
طرز تهیه
نخود خیس کرده ودر قابلم نخود وعدس هر کدام جدا اول میبزیم وبعد از پخت مخلوط کرد پخت شود وسپس بعد از پخت رشته وغوره را اضافه کرده وپیاز داغ با مقداری زرد جوب تفت میدهیم تا خامی زرد چوب گرفت شود مقداری داخل مواد ریخت ونمک اضافه کرد وقتی رشته ها پخت شد اش اماده برای سرو درءظرف مورد نظر میریزی وری ان را با پیاز داغ تزیین میکنید
۹۴/۰۶/۰۴