آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

شیرینى کشمشى

چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۷ ق.ظ
شیرینی  کشمشی 
مواد لازم 
ارد ١/٥ پ 
کشمش ٥٠ گ اگر بیشتر دوست دارید بیشتر بریزید 
پودر قند ١ پ 
روغن جامد ٤ ق غ 
تخم مرغ ٢ عدد   
وانیل  نوک ق چ 
بکینگپودر ١ ق م 
 طرز تهیه   

ابتدا سفید را از زرده جدا کرده وسفید راتا حدی که حجم ان چند برابر شود میزنیم 
زره وپودر قند باهم میزنیم تا حالت کرم سفید شود وانیل اضافه کردوبکینگ پودروروغن وسپس کشمش وسفید را به مواد با لیسک اضافه کرد وهم میزنیم اروم وبه حالت دورانی وسپس ارد الک شده اضافه کردوبه حلت ی است که دستمان را کمی اردی میکنیم وبا قاشق از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشت ودر دست گرد کرده ودر سینی فر که از قبل چرب کردیم وکاغذ روغنی انداختیم  با فاصله میچینیم درجه فر ٢٢٠ درجه سانتیکراد به مددت ٨تا ١٠   دقیقه 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۴
akram torabi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی