نثار پلو زنجان
چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۰ ق.ظ
نثار پلو ( زنجان )
کوفته گوشت قلقلی ٢٥٠ گرم
هویج ٢٥٠ گرم خلالی شد وپخت شد
کشمش ٢٠٠ گرم
زرشک ١٥٠ گرم
پیاز سرخ شد نصف پیمانه
خلال پسته وخلال بادام به دلخواه
رب گوجه ١ نصف قاشق سر خالی
برنج نیم کیلو
زعفران به مقدار لازم
کشمش وزرشک تفت داد( زرشک به روش مجلسی درگلاب اول خیس کرد وتفت میدهیم یادتون نر که ته زژرشک در روغن نریزید )و گوشتهای قلقلی جدا سرخ کرد ودرب ان را میزاریم تا کاملا مغز پخت شود ورب اینجا اضافه میکنیم
وحالاپیازسرخ شد وهویج پخت وزرشک وکشمش را داخل ظرف ریخت ومخلوط کرد وحرارت خاموش میکنیم برنج را آبکش کرد وجدا دم میدهیم
برنج در دیس میکشیم واز مواد آماده شد روی برنج تزیین میکنیم واز زعفرانم برای برنج زعفرانی وهم چنین داخل کل مواد استفاده میکنیم
۹۴/۰۶/۰۴