بسکویت شکری اکرم
چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۴ ق.ظ
بسکویت شکری
مواد لازم
کره ٨٠ گ
تخم مرغ ١ عدد
پودر قند ١/٣ یک سوم پیمانه
ارد ٢٥٠ گ
وانیل به مقدار کم نوک ق چ
بکینگ پودر ١ ق چ
شکر به دلخواه به مقدار لازم برای روی بسکویت
طرز تهیه
کره پودر قند ووانیل را با هم زن میزنیم تا نرم ولطیف شود تخم مرغ اضافه کرد ودوبار هم میزنیم تا رنگ کرم شود وارد وبکینگ پودر به مواد اءضافه کرد تا وقتی که خمیر به دست نچسبد به مدت نیم ساعت استراحت داده سبس روی سطح کار باز کرد به قطر نیم سانت و برش های به اندازه مستطیل کوچک زده وروی خمیر را با چنکال شیارهای ایجاد کرد وشکر روی ان میپاشیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختم میچینیم با درجه حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد به مددت تقریبا ١٠ تا ١٥ دقیقه
۹۴/۰۶/۰۴