آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

بسکویت شکری اکرم

چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۰۴ ق.ظ

بسکویت شکری 

مواد لازم 

کره ٨٠ گ 

تخم مرغ ١ عدد 

پودر قند ١/٣ یک سوم پیمانه 

ارد ٢٥٠ گ

وانیل به مقدار کم نوک ق چ 

بکینگ پودر ١ ق چ

شکر  به دلخواه به مقدار لازم برای روی بسکویت 


طرز تهیه


 کره پودر قند ووانیل را با هم زن میزنیم تا نرم ولطیف شود تخم مرغ اضافه کرد ودوبار هم میزنیم تا رنگ کرم شود وارد وبکینگ پودر  به مواد اءضافه کرد  تا وقتی که خمیر به دست نچسبد به مدت نیم ساعت استراحت داده  سبس روی سطح کار باز کرد به قطر نیم سانت و برش های به اندازه  مستطیل کوچک زده وروی خمیر را با چنکال شیارهای ایجاد کرد وشکر روی ان میپاشیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختم میچینیم با درجه حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد به مددت تقریبا ١٠ تا ١٥ دقیقه 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۴
akram torabi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی