پاناکوتاى ایتالیایی
سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۳۱ ب.ظ
پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی
مرغ سینه وفیله ٨ تیکه
سفیده تخم مرغ ٣ عدد
نان ایتالیایی پودر شده من ازنان تست استفاده کردم
سس خردل ٢ ق غ
نمک به مقدلر لازم
عصاری پیاز ١ عدد
طرز تهیه
مرغ را یک بار میجوشونیم ودر ابکش میریزیم تا اب مرغ کاملا کرفت شود
سفید وسس خردل ونمک وعصاری پیاز مخلوط کرده ونونهای تست رانیز با غذا ساز خوب اسیاب میکنیم
تیکه های مرغ یک بار در سفید تخم مرغ میزنیم ویک بار در پودر نان (من دو بار ای کارو انجام دادم ) وسپس در طرف مورد نظر چیده وروی ظرف را با فویل میبوشانیم چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم ودر فر با دمای ٢٢٠ درجه به مددت ١ ساعت قرار میدهیم وبعد ازاین ساعت فویل را برداشت وبدون فویل مرغهارو در فر قرار میدهیم تا روی مرغها نیز طلای شود
۹۴/۰۶/۰۳