آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

اشترودل غذاى اتریشی

سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۳۴ ب.ظ

 اشترودل

نان همبرگرد ٦ عدد 
قارچ خورد شده ٤ عدد 
فلفل دلمه های خورد شده ١ عدد 
گوشت چرخ شده ١٥٠ گرم 
پیاز خورد شده نگینی ١ عدد متوسط 
رب گوجه ٢ ق غ 
نمک وفلفل به مقدار لازم 
جعفری خورد شده مقداری 
پنیر ورقهای ٦ عدد وپنیر رنده شده مقداری 
گوجه حلقه ای برش خورده برای هر نون ٢ تیکه 
اول پیاز وگوشت تفت میدهیم نمک وفلفل اضافه کرد وخوب تفت میدهیم ودراین موقع من ٢ ق غ خوری اب به مواد اضافه کردم تا گوشتم بهتر پخت شود 
حالا فلفل وقارچ اضافه کرده وتفت میدهیم وحالا رب گوجه هم اضافه کرده ودرب ماهی تاب رامیزاریم تا کاملا مواد پخت شود 
حالا نونهارا برش داده واز مواد گوشتی داخلش فرار میدهیم ومقداری جعفری وحلقه های گوجه رامیگذاریم وپنیر ورقه ای ووپنیر رنده شدم اضافه کرد ودر فر نونها را قرار میدهیم به مدت ١٠ دقیقه تا روی نونه طلای شود وپنیرها اب شود نوش جان میتوانید داخل نونها خیار شور نیز قرار دهید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۳
akram torabi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی