آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

آشپزی اکرم

آشپزى تلفیقى از هنر و مهارت است

یه خانم خونه دار که علاقمند به آشپزیه و مدرک شیرینی پزی و ،،، داره اومده تا تجربیاتش رو با کمک این سایت برای شما به اشتراک بزاره،
میتونید در اینیستاگرام هم با من همراه باشید
akram.48t

بایگانی

۱۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

طرز تهیه  کتلت مرغ به روش اکرم 

مرغ چرغ شده ١٥٠ گرم 

سیب زمینی پخت ٢ عدد 

پیاز ١ عدد چرخ شده وبدون اب 

نمک وفلفل زرد چوب به مقدار لازم 

تخم مرغ یک عدد 

آرد سوخاری مقداری 


روغن برای  سرخ کردن 

پیکنگ پودر نوک قاشق چای خوری 

طرز تهیه 

گوشت مرغ با سیب زمینی پخت له شده وپیاز ونمک  وپیکینگ پودر وزرد چوب وفلفل مخلوط کرد وخوب ورز میدهیم 

تخم مرغ با چنگال خوب میزنیم وکمی نمکاضافه کرد و آرد سوخاریم در یک ظرف دیگر ریخت وکنار میزاریم 

حالا مقداری از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی گوچک برداشت وحالت داده ودر  تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری میغلتانیم  وحالا در روغن با حرارت کم سرخ میکنیم وبا لیمو وگوجه وجعفریم تزیین میکنیم نوش جان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۳۶
akram torabi

 کوفته جعفری 

روغن برای سرخ کردن ٣ق غ

جعفری خورد شده  ١٠٠گ

گوشت چرخ کرده ١٥٠ گ 

تخم مرغ ١ عدد 

سیر ٢ حبه رنده شده 

پیاز ١ عدد رنده شده

گوجه فرنگی ٣ عدد 

هویخ  خلالی خورد شده ٣ عدد

لوبیا سبز خورد شده ٥٠ گ

ارد ٢ ق غ 

نمک وزرد چوب به مقدار لازم 


طرز تهیه 

گوشت چرخ کرده وپیاز وسیر ونمک وزرد جوب وارد وتخم مرغ و دو قاشق جعفری مخلوط کرد ورز میدهیم وبه اندازه  کردو برداشت وگرد کرد ودر روغن سرخ میکنیم  هویج ولوبیاسبز نیز جدا سرخ کرد  وهمه مواد سرخ شده را داخل ماهی تاب چیده وکوجه های حلقه شده وبقیه جعفری نیز داخل ماهی تاب ریخت وکمی نمک زده و١ لیوان اب داخل ماهی تاب ریخت وحرارت را کم کرد تا موا کاملاپخت شود 


و


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۱۳
akram torabi

کرپ مرغ وسبزیجات 


مواد خمیر  


شیر ١/٥ لیوان 

ارد ١ لیوان 

تخم مر غ ٣ عدد 

نمک به مقدار لازم

مواد روی نون 

مرغ٢٠٠ گ پخت وخورد شده یا گوشت چرخ شده یا ءژامبو 

پیاز ١ عدد خورد شده 

 ذرت نصف پیمانه پخت ویا نخود فرنگی

ریحان وجعفری  نصف پیمانه 

فلفل دلمه ای نصف پیمانه 

پنیر پیتزا ١٠٠ گ 

قارچ١٥٠ گ

گوجه ٢ عدد

اویشن مقداری  


طرز تهیه  

اول پیاز سرخ کرد ومرغ پخت   وسپسس فلفل خورد شده وقارچ خورد شده وتفت میدهیم وذرت وگوجه واویشن ونمک وزرد چوب وسبزیها ریحان وجعفری خورد شده داخل مواد ریخت  ودر اخر پنیر ریخت وحرارت خاموش کرد 


طرز تهیه خمیر نان گرپ

تخم مرغ با همًزن میزنیم وشیر اضاف کرد ودوبار هم زد وکم کم ارد اضافه کرد ونمک فلفل  خمیر ما باید شل باشد 

داخل ماهی تاب یا سینی فر چرب کرده ویک ملاقه از خمیر برداشت وداخل ماهی تاب ریخت ووقتی یک طرف نون سرخ شد طرف دیگر بر گردونده وسرخ میکنیم ومواد وسط نون ریخت ونون لول میکنیم ودرظرف سرو میچینیم 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۱۱
akram torabi


کتلت لپه 

گوشت چرخ کرده ٣٠٠گرم 

لپه ١  نیم لیوان پخت وچرخ شده 

تره ١٢٥ گ

پیاز ١ عدد 

تخم مرغ  ١ عدد  نمک وزرد چوبه وفلفل به میزان لازم  

ارد ١ ق غ 

طرز تهیه  

گوشت وتخم مرغ ونمک وزردچوب وفلفل ولپه پخت  وچرخ شده  وتره خورد شده  همه مواد مخلوط کرده خوب ورز میدهیم وسپس به اندازه کتلت درست کرد ودر روغن سرخ کرد میتوان با نعناع داغ روی ءأن را تزیین کرد  وهنکام پخت درب ماهی تاب را ببندید  تا با حرارت کم سرخ ومغز پخت شود 



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۸
akram torabi
شیرینی  کشمشی 
مواد لازم 
ارد ١/٥ پ 
کشمش ٥٠ گ اگر بیشتر دوست دارید بیشتر بریزید 
پودر قند ١ پ 
روغن جامد ٤ ق غ 
تخم مرغ ٢ عدد   
وانیل  نوک ق چ 
بکینگپودر ١ ق م 
 طرز تهیه   

ابتدا سفید را از زرده جدا کرده وسفید راتا حدی که حجم ان چند برابر شود میزنیم 
زره وپودر قند باهم میزنیم تا حالت کرم سفید شود وانیل اضافه کردوبکینگ پودروروغن وسپس کشمش وسفید را به مواد با لیسک اضافه کرد وهم میزنیم اروم وبه حالت دورانی وسپس ارد الک شده اضافه کردوبه حلت ی است که دستمان را کمی اردی میکنیم وبا قاشق از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشت ودر دست گرد کرده ودر سینی فر که از قبل چرب کردیم وکاغذ روغنی انداختیم  با فاصله میچینیم درجه فر ٢٢٠ درجه سانتیکراد به مددت ٨تا ١٠   دقیقه 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۷
akram torabi

بسکویت شکری 

مواد لازم 

کره ٨٠ گ 

تخم مرغ ١ عدد 

پودر قند ١/٣ یک سوم پیمانه 

ارد ٢٥٠ گ

وانیل به مقدار کم نوک ق چ 

بکینگ پودر ١ ق چ

شکر  به دلخواه به مقدار لازم برای روی بسکویت 


طرز تهیه


 کره پودر قند ووانیل را با هم زن میزنیم تا نرم ولطیف شود تخم مرغ اضافه کرد ودوبار هم میزنیم تا رنگ کرم شود وارد وبکینگ پودر  به مواد اءضافه کرد  تا وقتی که خمیر به دست نچسبد به مدت نیم ساعت استراحت داده  سبس روی سطح کار باز کرد به قطر نیم سانت و برش های به اندازه  مستطیل کوچک زده وروی خمیر را با چنکال شیارهای ایجاد کرد وشکر روی ان میپاشیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختم میچینیم با درجه حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد به مددت تقریبا ١٠ تا ١٥ دقیقه 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۴
akram torabi

ژله به طرح جعبه کادو 

یک بسته ژله آلورا را با ١/٥ لیوان آب داغ حل کرد وبن ماری  کرد ونصف لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسید به ژله سرد سرد شد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودر ظرف پیریکس که از قبل خیس کردیم ودر فریز گذاشتیم بیرون اورد وژله را به داخل پیریکس میریزیم ودر یخچال قرار میدهیم 

وژله رنگی درست کرد با نصف ژله با یک لیوان اب داغ ودر ظرف مورد نظر ریخت  ودر یخجال قرار میدهیم  وقتی ژله رنگی گرفت با أن هر مدلی که میخواهیم برای روی ژله اصلی قالب میزنیم 

وحالا که ژله اصلی از یخچال بیرون اورده وبرش میزنیم وداخل برش خوردها ژله جدا رنگی درست کردیم وسرد شد میریزیم 

ودوباره در یخچال قرار میدهیم ودر أخر دوباره ژله شیر واآلورا درست کرد وروی کل ژله میریزیم ودوبار در یخچال قرار میدهیم وبعد از سفت شدن کامل ژله 

 ژله را از قالب جدا کرد وبه ظرف سرو انتقال داد وروی آن با ژله رنگی که داریم  وقالب زدهایم تزیین میکنیم 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۴
akram torabi

اش غوره غوره 

غوره نیم کیلو 

نخود یک لیوان  خام 

عدس کرمانشاهی در صورت نداشتن عدس پلویی نیم لیوان  خام  ویا  اگر ندارید نریزید ولی بهتر عدس آشی محلی باشد 

رشته آشی مقداری 

پیاز داغ به مقدار لازم هم برای تزیین وبرای داخل اش   

ونمک وزرد چوب به مقدار لازم 

 طرز تهیه     


نخود خیس کرده  ودر قابلم نخود وعدس هر کدام جدا اول میبزیم وبعد از پخت مخلوط کرد  پخت شود وسپس بعد از پخت رشته وغوره را اضافه کرده وپیاز داغ با مقداری زرد جوب تفت میدهیم تا خامی زرد چوب گرفت شود مقداری داخل مواد ریخت ونمک  اضافه کرد وقتی رشته ها پخت شد اش اماده برای سرو درءظرف مورد نظر میریزی وری ان را با پیاز داغ تزیین میکنید 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۲
akram torabi

نثار پلو ( زنجان ) 

کوفته گوشت قلقلی ٢٥٠ گرم 

هویج ٢٥٠ گرم خلالی شد وپخت شد 

کشمش ٢٠٠ گرم 

زرشک ١٥٠ گرم 

پیاز سرخ شد  نصف پیمانه 

خلال پسته وخلال بادام به دلخواه

 رب گوجه ١ نصف قاشق سر خالی 

برنج  نیم کیلو 

زعفران به مقدار لازم 

کشمش وزرشک تفت داد( زرشک به روش مجلسی درگلاب اول خیس کرد وتفت میدهیم یادتون نر که ته زژرشک در روغن نریزید )و گوشتهای  قلقلی جدا سرخ کرد ودرب ان را میزاریم تا کاملا مغز پخت شود ورب اینجا اضافه میکنیم 

وحالاپیازسرخ شد وهویج پخت وزرشک وکشمش را داخل ظرف ریخت ومخلوط کرد وحرارت خاموش میکنیم  برنج را آبکش کرد وجدا دم میدهیم  

برنج در دیس میکشیم واز مواد آماده شد روی برنج تزیین میکنیم واز زعفرانم برای برنج زعفرانی وهم چنین داخل  کل مواد استفاده میکنیم 


۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۰
akram torabi

تورتیلا گوشت وسبزیجات 
غذای اصیل اسپانیای 
مواد لازم 
بادمجان ٢ عدد متوسط نگینی خورد شده 
کدو سبز ٢ عدد متوسط نگینی خورد شده 
فلفل دلمه ای به دلخواه رنگ های متفاوت کلا ١ عدد نگینی خورد شده 
گوجه ٢ عدد نگینی خورد شده 
کوشت چرخ شده وأماده به حالت مواد ماکارونی ١٠٠ گرم 
آویشن به مقدار لازم 
نمک وزرد چوب به مقدار لازم 
پیاز خلالی خورد شده ١ عدد متوسط 
آرد ذرت ٢ ق غ 
تخم مرغ ٦ عدد 
قارچ ٥ عدد متوسط خورد شده

طرز تهیه 
پیاز با کمی روغن سرخ کرد وکدو وبادمجونها رو اضافه کرده وکمی تفت داده گوجه را اضافه میکنیم ودر ماهی تاب را حتما در هنگام سرخ شدن مواد ببندید وکمی مواد سرخ شد فلفل وگوشت آماده وقارچ را اضافه کرد و وقتی آب مواد گرفت شد آویشن ونمک وزرد چوب اضافه کرد و حرارت خاموش کرد تا مواد سرد شود وقتی کاملا مواد سرد شدنند در ظرف گود دیکری تخم مرغها رو شکست وبا نمک وپودر ذرت خوب مخلوط کرد ومواد سرد شده را داخل تخم مرغ ریخت ودر ماهی تاب یا کلا مواد میریزد وسرخ میکنید ووقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر مواد را نیز سرخ میکنیم (من قالب داخل ماهی تاب گذاشتم واز مواد داخل قالب ریختم وقتی یک طرف سرخ شد قالب برداشتم وطرف دیگ تورتلا را سرخ کردم ) بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه مواد گرفت شود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۲۰:۳۶
akram torabi